2009 m. gegužės 17 d., sekmadienis

Mano svogūnų keptuvė

Šitas dalykas jau išbandytas ir man laaaaaabai patiko. Todėl kartoju ir dar kartosiu. 
Parduotuvėje prisirankiojau pačių mažiausių svogūnų. Šita daili krūvelė kainavo lygiai 72 centus. Susiradau seną keptuvę - ją pirkau kai jau gyvenau naujuosiuose namuose, bet daiktai dar gyveno atskirai nuo manęs, o valgyt norėjosi. Keptuvė tikrai pigi ir siaubingai prasta, taip ir nesuprantu, kaip įmanoma gaminti šiame aliuminio folijos lakšte. Na bet svogūnams ji patiko ir tiko. (Galima naudoti dar ir visokias kaktusines, siaubingas nežinia kodėl namuose esančias krištolines vazas, kubiliukus, dėžes ir dar daug ką).

Keptuvę pripyliau žemių. 

Tada nupjausčiau svogūnams "skalpus" ir sukaišiojau į tą keptuvę. Tiesa, pasirodo, svogūnų reikėjo pirkti už visą litą, nes pritrūkau. Teko panaudoti kelis šaldytuve aptiktus violetinius svogūnus, tačiau esu tikra, kad ir jie kuo puikiausiai tinka. 

Priliejau ir laukiu, kol pasirodys laiškai. 
(Beje, kaip ir daugelis pavasarį mėgstu kokį svogūną įmerkti į vandenį ir taip užsiauginti kelis laiškus, tačiau inde su žemėmis užaugę svogūnų laiškai kur kas tvirtesni, sausesni ir visaip kaip kokybiškesni).


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

 
Website counter